27 museus de les Comarques de Girona ofereixen activitats i tallers adreçats a públic familiar durant les vacances de Nadal

0
Fotografia promocional de la campanya

Sota el lema ‘Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu’ es volen promocionar les visites de públic familiar als museus de les comarques de Girona durant les vacances de Nadal, amb premis, jocs i activitats per descobrir tot el seu patrimoni

Després de l’èxit de la primera edició, es posa en marxa una nova edició de Nadal al Museu. Els 27 museus integrats a la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona s’uneixen de nou per motivar les visites de públic familiar durant les festes nadalenques. Museus de temàtiques variades: la història, el joc, l’artesania, l’arqueologia, l’etnologia, el medi natural, el mar, la tecnologia, l’art, etc., que ofereixen la possibilitat de passar-s’ho bé i participar en un sorteig.

Les visites familiars que tinguin lloc entre el 10 de desembre al 8 de gener als 27 museus que conformen la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, tindran premi. Amb l’entrada al museu, es proporciona un codi a la família visitant per tal de registrar-lo a posteriori al web: www.nadalalmuseu.com. D’aquesta forma s’entra en el sorteig de diversos premis, com un cap de setmana gratuït a la Vall de Núria que inclou una estada d’una nit d’hotel a la Vall de Núria amb pensió completa i tren cremallera per a quatre persones (dos adults i dos nens), i una visita familiar al Museu Etnogràfic de Ripoll, així com un Ipad i un passi familiar anual per visitar tots els museus de la Xarxa. Les persones guanyadores del sorteig s’anunciaran el dia 15 de gener al web www.nadalalmuseu.com.

L’esdeveniment també serà present a les xarxes socials amb el hashtag #NadalalMuseu

La campanya Nadal al Museu vol animar i fer més entretinguda i divertida la visita dels nens als 27 museus de la Xarxa de Museus les Comarques de Girona durant el Nadal.

Per aquest motiu els museus permetran als petits ser herois i heroïnes per un dia. Quan arribin al museu rebran un antifaç. A través d’aquest antifaç, estem segurs que els nens i les nenes veuran el museu amb uns altres ulls… i el podran explorar i descobrir com veritables súper-herois i súper-heroïnes!

Darrera aquest antifaç hi haurà una petita instrucció. Si la segueixen, rebran un premi al finalitzar la visita. Aquest premi serà una enganxina de Súper-Heroi i Super-Heroïna dels Museus que es podran endur a casa juntament amb l’antifaç.A més, aquest antifaç també tindrà un codi, amb el qual podran entrar al sorteig de fantàstics premis.

Al final de la visita, també podran fer-se una fotografia amb un gran globus de còmic i, si volen, compartir-la a les xarxes amb l’etiqueta #nadalalmuseu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada