Biflats presenta la Catalan fanfare amb so de cobla

0

Sota la batuta del compositor Xavi Pendón i la inventiva lletrística d’Edgar Massegú (PulpoPop) neix Biflats, la primera Catalan fanfare amb so de Cobla de Catalunya. Ara presenten el seu primer disc editat sota el segell de Picap.

Bb’s són una cobla que trenca motlles. És una cobla gamberra que vol acostar aquesta sonoritat a les noves generacions i exportar-la a l’exterior. Biflats la formen músics de primeríssima fila i de llarga trajectòria artística, que han gravat, formen, o han format part de grups de rock català com Els Pets, Sau, PulpoPop o Germà Negre, d’orquestres i cobles com La Principal de la Bisbal, Orquestra Internacional Costa Brava, Cobla La Flama de Farners, Orquestra Gira-Sol, La Principal del Llobregat, o la Junge Deutsche Philharmonie d’Alemanya, de grups d’arrel tradicional com Tururut bonaigua, o músics que han girat amb la OJO del Taller de Músics de Barcelona, Muchachito Bombo Infierno, o en companyies com ara Dagoll Dagom o Els Comediants. Bb’s vol ensenyar al món les particularitats del so de la cobla amb el seu espectacle sense precedents que encomana a tothom a ballar.

La gira que obriran en breu els durà a tocar a la Festa Major de Blanes, al nou festival ‘Amb so de Cobla’ on són el grup abanderat, i que els portarà a Palamós i a altres poblacions de les comarques gironines, a la Fira de la Mediterrània de Manresa, on aniran acompanyats de Les Cases de la Música Popular de Catalunya. També actuaran a Figueres, Capital de La Sardana d’enguany, a la Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, així com també a nous indrets que aniran fent públic en la seva pàgina web www.biflats.cat

Pròximes actuacions confirmades:

6 de Juliol: Barcelona, FNAC El Triangle de Barcelona
14 de Juliol: Banyoles, Festival Amb so de Cobla / Etnho Catalonia 2017
26 de Juliol: Blanes, Festa Major
3 d’Agost: Figueres, Capital de la Sardana / Festival Amb so de cobla
4 d’agost: Palamós, Festival Amb so de cobla
6 d’octubre: Lloret de Mar, Festival Amb so de cobla
8 d’Octubre: Manresa, Fira de la Mediterrània

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada