Coneix el calendari del Campionat Nacional de Sardanaesportiva 2017

0
Perpinyà tornarà a obrir el Campionat de Catalunya / Foto: Sébastien Sánchez

Diumenge passat es va presentar l’edició d’aquest any del certamen en el marc de la Festa anual de les colles celebrada a Mollerussa 

Felip Vallejo

Anem a conèixer els diferents calendaris i les colles participants per  a cada categoria:

Categoria Gran o Absoluta

Amb el mateix nombre de colles que l’any passat, tornem a tenir una competició amb 11 colles. El Campionat es divideix en una primera fase en  dues divisions: la 1ª està formada per les 6 primeres classificades de l’any passat i la 2ª les 5 restants.
Així, tenim 2 grups inicials que ballaran dos concursos, amb una classificació final per a cada grup. En el grup A, les tres primeres colles es classificaran a la Final A i les restants hauran de ballar un fase de repesca. En el grup B, seran les 3 primeres les que passaran a la repesca, que consta de 2 concursos. Les dos últimes aniran directament a la Final B.
Les tres primeres colles classificades de la repesca completaran la Final A en la lluita pel títol nacional.
La Fase Final consta  de 4 concursos, finalitzant el Campionat a la ciutat de Balaguer el 12 de novembre.

Categoria de Veterans

De la mateixa manera que les colles grans, el campionat es divideix en  dues divisions: la 1ª està formada per les 5 primeres classificades de l’any passat i la 2ª les 4 restants, més la Roques Blaves d’Esparreguera, que s’incorpora de nou al certamen.
Així, tenim 2 grups inicials que ballaran dos concursos, amb una classificació final per a cada un.
En el Grup A, les dues primeres colles es classificaran directament a la Final A i les restants hauran de ballar un fase de repesca. En el grup B, seran les 3 primeres les que passaran a la repesca, que consta de 2 concursos. Les dues últimes aniran directament a la Final B.
La Fase Final consta  de 4 concursos, finalitzant el Campionat a la ciutat de Girona per a la FA i a Balaguer el 12 de novembre per a la FB.

Categoria Infantil

La  1ª Fase consta de 4 concursos: Sabadell, 14 de maig; Rubí, 1 de juliol; Sitges, 24 de setembre; i Banyoles, 22 d’octubre.
La Final, amb només 3 colles, serà Valls el 5 de novembre.

Categoria Juvenil

La  1ª Fase consta de 4 concursos: Palamós, 10 de juny; Canet, 10 de setembre; Cassà, 1 d’octubre; i El Vendrell, 15 d’octubre.
La Final, amb només 3 colles, serà Valls el 5 de novembre.

Categoria Aleví

  • SEMI-FINAL: 24 de setembre de 2017 a Sitges
  • FINAL: 5 de novembre de 2017 a Valls. (Només les 3 primeres colles)
  • Colles inscrites (inscripcions obertes fins el 30 de Juny):

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here