El Teatre Romea estrena demà Els Veïns de Dalt, de Cesc Gay

0
18.03.2015

Amb Pere Arquillué, Àgata Roca, Nora Navas i Jordi Rico, l‘espectacle es podrà veure al Romea fins el 17 de maig. L’estrena oficial és el dilluns 23 de març. 

[dropcap]D[/dropcap]emà dijous 19 de març s’estrena Els Veïns de Dalt al Teatre Romea, la primera obra de Cesc Gay com a autor i director teatral, amb els actors Pere Arquillué, Àgata Roca, Nora Navas i Jordi Rico.

Els Veïns de Dalt és una comèdia que reflexiona sobre la vida en parella i la sexualitat a través de dues parelles que viuen en un mateix edifici. Un text fresc i àgil en el que Cesc Gay toca amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença.

La història comença quan una nit l’Anna (Àgata Roca) i en Juli (Pere Arquillué) conviden a sopar els seus veïns, la Laura (Nora Navas) i en Salva (Jordi Rico) per ensenyar-los el pis i per agrair-los l’ajuda que els hi van donar quan es van instal·lar a viure a l’edifici. A mesura que passa la nit, l’Anna i en Juli van descobrint les tendències sexuals dels seus veïns, fet que els porta a replantejar-se la seva pròpia relació de parella, que està plena de retrets i immersa en una monotonia. L’enfrontament amb els veïns i entre ells dos, els porta al límit i els fa prendre decisions definitives sobre la seva relació.

L’obra és una dedicatòria als veïns de dalt del propi Cesc Gay: “fa un parell d’anys, uns nous veïns van ocupar el pis de sobre on vivim amb la meva família. De seguida vam començar a sentir sorolls estranys, a qualsevol hora, sempre seguits d’una gran varietat de gemecs i esbufecs. Sens dubte per a mi va ser inspirador, i així, sense voler-ho, em van acabar regalant la que ha acabat sent la meva primera obra de teatre”.

L’espectacle estarà en cartellera 9 setmanes a Barcelona. Després, té prevista una gira per Catalunya durant la tardor del 2015.

elsveinsdedalt_foto-escena-3_davidruano

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada