La Patum, en directe a la Xarxa de Televisions Locals i en streaming a festadirecte.cat

0

Aquesta nit Berga celebra la primera Patum completa i les càmeres de La Xarxa seran testimonis amb la retransmissió conjunta amb Televisió del Berguedà. Aquesta nit de dijous des de les 21h fins a mitjanit els espectadors de les televisions locals i el canal 159 de Movistar+ podran veure el primer salt complet de la Patum, que inclourà dos salts de Patum i un salt de Plens. A més, a través de festadirecte.cat també es podrà veure en streaming.

Serà un programa especial que conduirà l’equip de Televisió del Berguedà, amb Martí Molina com a presentador, i els reporters Manel Medina i Èric Calderer que es desplaçaran pels diferents punts de connexió: l’Ajuntament, la zona de vestidors de plens i el bell mig de la plaça.

Des d’un set habilitat a mateixa la plaça, Molina retransmetrà el desenvolupament del primer salt de la Patum Completa en companyia de la historiadora bergadana Maria Dolors Santandreu, que explicarà què representen les comparses a través de les diferents coreografies que ballen a plaça: els Turcs i Cavallets, les Masses, les Guites, l’Àliga, els Nans Vells, els Gegants i els Nans Nous.

Aquest és el tercer any que La Xarxa i Televisió del Berguedà fan arribar la Patum en directe a tot Catalunya, contribuint al coneixement d’aquesta festa declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here