La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya presenta Cançó d’amor i de guerra en una versió inèdita

0

El passat 6 de setembre es va presentar a l’Ajuntament de Girona el nou projecte de la SCCC, un enregistrament inèdit de Cançó d’amor i de guerra, de Rafel Martínez Valls, amb l’assistència de l’Alcaldessa de Girona i l’equip responsable del projecte.

El projecte és una clara aposta per donar suport al patrimoni musical català, es tracta d’una nova versió de la sarsuela “Cançó d’amor i de guerra”, amb música de Rafel Martínez Valls i llibret de Lluís Capdevila i Víctor Mora. La trama se situa en un poble del Vallespir durant la Revolució Francesa i reflecteix el complicat moment històric, social i individual viscut en aquestes terres a finals del segle XVIII. Per a la realització d’aquest projecte, la SCCC ha comptat amb cantants catalans de primera línia, com són Marta Mathéu, Roger Padullés i Toni Marsol en els papers principals, amb la Polifònica de Puig-reig a les parts corals.

Les entrades per a Cançó d’Amor i de Guerra a la web de l’Auditori de Girona per als dies dies 24 i 25 de novembre en aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here