Marc Timón guanya el Premi Conrad Saló

0

El certamen es va resoldre diumenge amb el veredicte del jurat, després de la interpretació de les obres finalistes, en un acte celebrat a La Bisbal d’Empordà

Marc Timón recollint el premi / Font: La Pral de la Bisbal

Marc Timón recollint el premi / Font: La Pral de la Bisbal

Felip Vallejo

El compositor de Castelló d’Empúries va rebre el premi per la sardana Nostàlgies, dotat amb 1.800 euros. El premi popular, dotat amb 500 euros, el va recollir també Timón, amb la sardana Amor d’àvies, per decisió dels assistents a l’acte.
El jurat, integrat per personalitats rellevants de la música catalana i la seva composició, ha estat format  per Josep Cassú, Francesc Cassú, Marcel Sabater, Xavi Molina i Eduard Prats.

L’Ajuntament de la Bisbal de l’Empordà, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, ha convocat la desena edició del concurs de composició de música per a cobla premi Mestre Conrad Saló, en memòria del mestre bisbalenc.

El concurs es convoca cada dos anys i està dotat d’un primer premi de 1.800 euros i un premi popular de 500 euros. L’objectiu del premi és facilitar la difusió de treballs pedagògics innovadors, ajudar els professionals en el camp de l’educació a millorar-ne la qualitat i facilitar la renovació pedagògica. Està obert a tots els compositors nacionals i estrangers.

Les cobles La Principal de la Bisbal, Bisbal Jove i la Cobla de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló van interpretar diverses obres durant l’acte, entre les quals les sardanes finalistes.

El concert / Font: La Pral de la Bisbal
El concert / Font: La Pral de la Bisbal

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada