Noves incorporacions al cartell del BioRitme Festival 2017

0

La cinquena edició del festival que proposa una trobada al voltant de l’economia sostenible, la salut natural, l’alimentació ecològica, l’activisme social i la música rebel anuncia les darreres incorporacions al seu cartell musical. Barrejant formacions prou conegudes i noms que inicien el seu camí artístic, les bandes que se sumen a la programació són Russkaja, Muyayo Rif, Segonamà, The Sey Sisters, Les Anxovetes, Landry el Rumbero, Mandràgora, Ferran Savall i Charli & Heiko.

També fa públics els noms dels quatre dj’s que tancaran cadascuna de les quatre nits del festival, quatre dj’s ben populars que faran ballar al públic amb ritmes molt diferentes. Són Dj Karlixx (drum & bass, jungle, dub), Dj Partisana (world music, cúmbia, calypso), Dj Rambla (reggae) i Dj Mamayé (world music, balkan, rumba catalana). Serà un total de 35 grups, 16 dj’s, 4 escenaris i 2 piscines per arrodonir una programació #24HoresNonStop, en què la natura, l’ecologia i la consciència són sempre presents.

I per mantenir-se fidel a l’objectiu de ser molt més que un esdeveniment musical, BioRitme Festival presentarà en les properes setmanes tota la programació d’activitats, tallers, xerrades, espectacles de teatre i circ, programació familiars i altres novetats i sorpreses que construiran la cinquena edició de BioRitme Festival.

Els abonamens del festival tindran un preu especial de 59 € fins al 30 d’abril (o fins a exhaurir la quantitat disposada). Cal assenyalar la bona acollida de les BioRitmeres i els Bioritmers a la proposta que trasllada el festival, traduïda en la venda del 70% dels abonaments disponibles quan encara falten cinc mesos per fer cap al pantà de Sau. Una notícia que, sens dubte, confirma la bona salut del projecte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here