Tot a punt per a la temporada 2017-18 d’Escena grAn

0
Gala de presentació de la temporada anterior.//Crèdit: Teatre Auditori de Granollers.

Al setembre aixeca el teló la temporada 2017-18 d’Escena grAn, que amb el suport de Cultura de la Diputació de Barcelona, porta als espais escènics de Granollers, i ara també al Teatre Auditori Can Palots des la incorporació de Canovelles al projecte, una completa oferta d’espectacles de tots els gèneres i per a tots els públics. Una gala al Teatre Auditori de Granollers, presentada per la companyia Las Divinas i l’actor Pep Planas, donarà el tret de sortida el 23 de setembre a la temporada.

A més d’aquesta ampliació territorial, a la temporada que ara comença destaquen, per una banda, el canvi de direcció i nom del Teatre de Ponent, que sota les ordres de Meritxell Remolins i amb el nom de Llevant Teatre aposta pels nous professionals, nous llenguatges i la proximitat, i de l’altra, la consolidació de la Sala de concerts Nau B1, que portarà al seu escenari Mishima, Miqui Puig, Pau Vallvé o Marion Harper, que hi estrena disc.

Mishima. //Crèdit: Teatre Auditori de Granollers.

Al Teatre Auditori de Granollers, a més d’una cartellera variada i d’alta qualitat que inclou propostes com Boscos, La treva, Art, Calígula o el darrer treball dels Amics de les Arts, destaca la residència de l’Orquestra de Cambra de Granollers i, en aquesta temporada, també la de VEUS – Cor Infantil i el Cor de Cambra d’Amics de la Unió que, conjuntament amb el Cicle d’Òpera de Catalunya i Cicle Carles Riera del Conservatori i Escola de Música Josep Maria Ruera, ofereixen una completa programació de música i òpera.

“Boscos”, Wajdi Mouawad, dirigida per Oriol Broggi. //Crèdit: Teatre Auditori de Granollers.

Però Escena grAn: no només vol proposar espectacles, sinó que vol que la trobada dels espectadors amb les arts en viu sigui tota una experiència. És per això que a la temporada 2017-18 ha programat més d’una vintena d’activitats al voltant de la cartellera, sota el títol de “Activitats 360º”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here