Biflats presenta el clip de la Cúmbia del Pirineu, single del seu primer disc Catalan fanfare!

El videoclip ha estat realitzat per la productora Zink in Films, amb la col·laboració d’Abracadabras i la participació de les televisives Sardanalesque

L’indret on transcorre és el Bosc de les creus; una obra de Land art creada per l’artista i bomber Marc Sellarés que reivindica un profund amor per la natura; reivindicació que Biflats també fa seva: «Perquè mai cap piròman encengui el nostre patrimoni. Perquè mai ningú ens prengui el Pirineu, bressol de la nostra pàtria.»

El guió escrit per David Barón (Zink in Films) i protagonitzat ̶en un paper hilarant d’un esquiador perdut─ per Marcel Dalmau (frontman de Biflats), ens transporta al món de les fanfàrries més genuïnes, alhora que hi suma el surrealisme kitsch de l’imaginari Biflats. Per això no hi podien faltar les ballarines Sardanalesque, que comandades per la polifacètica Marina Salvador, van revolucionar el plató de Tú sí que vales 2017 ballant una sardana Striptease.

L’estètica del clip destapa el nou espectacle de Biflats ‘Catalan fanfare!’ que dirigit pel dramaturg Martí Torras (Love of Lesbian, Els Catarres, La Pegatina…) estrenaran el divendres 15 de desembre al 16è aniversari de La Mirona de Salt. La direcció de l’espectacle ha estat gràcies al programa d’acompanyament artístic de l’Espai Marfà, el qual, també potenciarà la internacionalització d’uns Biflats que gràcies a formar part de la World Music Charts Europe ja estàn sonant a ràdios de tot el món; ells manifesten que fan, amb cobla, World Music Made in Catalonia. El concert precedirà l’actuació de l’Orquestra Diversiones.