Cesk Freixas, Miquel del Roig, La Terrasseta de Preixens, Itaca Band i Els Amics de les Arts tanquen el cartell de l’Acampada Jove 2017

0
Foto: Marc Puig

Sala Sidecar va acollir la presentació del cartell amb les actuacions sorpresa de les últimes confirmacions.

La sala Sidecar va acollir anit la presentació del cartell complet de l’Acampada Jove 2017. Més de 200 acampats i acampades van poder gaudir de l’actuació sorpresa de les cinc noves confirmacions per aquesta edició: Cesk Freixas, Miquel del Roig, La Terrasseta de Preixens, Itaca Band i Els Amics de les Arts.

Cesk Freixas debutarà a l’Acampada Jove per presentar Proposta, el seu nou àlbum. El cantautor Miquel del Roig portarà els seus himnes populars al so de la seva veu i guitarra.
Un altre grup anunciat ha estat la Terrasseta de Preixens que amb la seva música de revetlla presentaran el seu quart disc a Montblanc. Arribats de Montcada i Reixac, Itaca Band portaran una explosió d’energia en directe. I finalment, el quartet barceloní, Els Amics de les Arts, tornen amb l’essència de les lletres quotidianes dels seus grans hits de pop català.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, va explicar que “el lema d’enguany és Viu la llibertat”. En aquest sentit, Morales va destacar que “l’Acampada Jove és un espai d’oci alternatiu on durant tres dies els i les joves poden viure i gaudir d’una manera diferent les xerrades, activitats i concerts”.
Així doncs, el cartell de la 22à edició de l’Acampada Jove queda format per Aspencat, Roba Estesa, Xeic!, Hora de Joglar, Boikot, Mellow Mood, Doctor Prats, La Pegatina, Ebri Knight, Brams, JoKB, El Diluvi, Buhos, Smoking Souls, Ovella Xao, Zoo, Cesk Freixas, Miquel del Roig, La Terrasseta de Preixens, Itaca Band i Els Amics de les Arts.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 13, 14 i 15 de juliol. Les entrades ja estan a la venda per un preu de 48€ els tres dies del festival.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here