Dilluns, 24 Febrer 2020

El CCCB convida a jugar amb la nostàlgia dels videojocs i noves propostes immersives a ‘Gameplay’

L'exposició reivindica el videojoc com un art i descobreix les potencialitats com a mitjà crític i transformador de la societat

|

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) engega la primera gran partida de la temporada 2019-2020 amb l’exposició ‘Gameplay. Cultura del videojoc’, que es podrà veure fins al proper 3 de maig. La mostra fa un recorregut pels orígens del videojoc, analitza els llenguatges i posa en valor l’impacte que han tingut tant en la cultura popular digital com en l’art i la societat. Està pensada com un espai lúdic, on el visitant pot interactuar amb una trentena de punts de joc, des de màquines recreatives fins a noves propostes immersives.

L’exposició reivindica el videojoc com un art connectat amb el cinema, la literatura o els jocs analògics, i descobreix les potencialitats com a mitjà crític i transformador de la societat. “Ofereix una mirada optimista sobre el potencial del mitjà, però també amb autocrítica”, ha explicat aquest dimecres el seu comissari, Óliver Pérez Latorre, en la presentació del projecte.

Publicitat