Diumenge, 29 Març 2020

Plans pel confinament

Els cinemes de Catalunya continuaran oberts al públic limitant l’aforament de les sales a un terç

Fomentaran l'espaiat horari de les sessions i la distància de seguretat recomanada dels espectadors dins la sala

Les sales de cinema de Catalunya continuaran obertes al públic limitant l’aforament a un terç del total a cada sala durant els pròxims 15 dies naturals, com a mínim, seguint les indicacions del Govern per contenir el coronavirus. A més, de manera voluntària i com un compromís del sector per “incrementar la prevenció”, es fomentarà l’espaiat horari de les sessions i la distància de seguretat recomanada entre els espectadors dins la sala. En un comunicat, el Gremi de Cinemes de Catalunya garanteix que continuarà pendent de les instruccions de les autoritats sanitàries en benefici “dels seus treballadors i dels clients”.

Les sales volen manifestar el “compromís” amb les autoritats sanitàries per col·laborar en “tot el que sigui possible” durant aquesta crisis i el seu compromís amb els espectadors per generar entorns “segurs”.

Publicitat

Sala Phenomena

Per la seva part i a través de Twitter, la sala Phenomena ha explicat que continuarà oberta tots els dies durant les pròximes dues setmanes i amb la seva programació habitual, tot i que reduiran l’aforament a 150 entrades per sessió.

Publicitat