En marxa el Campionat de Catalunya Juvenil de Sardana Esportiva

0
Les colles juvenils en plena competició al concurs de Figueres / G.S.Maig

Les colles Montseny i Estels de les Gavarres lideren la primera jornada celebrada a Figueres

Diumenge va arrencar el campionat de Catalunya en la categoria juvenil. Un certamen que continua amb 7 colles participants amb la novetat del canvi de la barcelonina Joves Laietans per Maig, també de la ciutat comtal. Repeteixen Creixent, de Canet de Mar, Estel de les Gavarres, de Cassà de la Selva, la lleidatana Guspira, Montseny, de Vic, Nova Tarragona Dansa, de Tarragona i Cabirols, de Sabadell. El calendari consta de 6 concursos: Figueres, el 6 de maig, Vic, el 7 de juliol, Canet, el 9 de setembre, Sitges, el 30 de setembre, el Vendrell, el 14 d’octubre i Valls, el 4 de novembre, amb les 4 millors.

43è campionat gironí

Després de l’aplaçament del concurs de Perpinyà al diumenge 1 de juliol, la vila de Ripoll ha estat l’encarregada d’engegar el certamen gironí que enguany ha arribat a la 43ena edició. Al llarg de 12 jornades una vintena de colles competiran per assolir el lideratge en la seva categoria, que ha començat aquest diumenge i finalitzarà l’1 de novembre a Girona.

La competició ha començat amb dos concursos. Si al matí les colles estaven convocades a la capital del Ripollès, a la tarda la plaça Catalunya de Figueres s’omplí de dansaires per celebrar la que seria la segona jornada del campionat.

En acabar aquesta segona jornada les classificacions queden encapçalades per les colles de Cassà de la Selva, en les categories juvenil i absoluta, i de Banyoles, en infantils i veterans. En alevins comparteixen lideratge les representants de Banyoles i Figueres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here