Encamp celebra la 30a edició de l’Aplec de la Sardana

0
Foto: Concurs d’Encamp / Font: F. Botet

Felip Vallejo

Amb lʼactuació dels Castellers d’Andorra a la plaça dels Arínsols aquest matí es dona el tret de sortida de l’Aplec de la Sardana de la vila andorrana d’Encamp, que aquest any arriba a la 30ena edició. Els actes estrictament sardanistes començaran a les 5 de la tarda amb el 24è Concurs de colles sardanistes que estaran acompanyades per la cobla La Flama de Farners. Cap a les 18.30 hores està prevista lʼentrega de premis per part de les autoritats comunals i els membres de lʼAgrupació Sardanista La Grandalla.

La jornada d’avui finalitzarà amb el tradicional sopar de germanor a la sala de festes del Complex dʼEncamp, que estarà amenitzat de nou per la cobla La Flama de Farners. A més, es procedirà a lʼentrega de la Grandalla dʼargent, menció que es dona cada any a una persona destacada del món sardanista.

Demà, a partir de 2/4 d’11 del matí , a la plaça dels Arínsols, podrem gaudir de l’Aplec amb les cobles La Flama de Farners i La Principal del Llobregat en sessions de matí i tarda.

La competició torna amb força aquest cap de setmana

A banda del concurs d’Encamp aquest cap de setmana es celebren tres certàmens més. Així, aquesta mateixa tarda Vilanova de Bellpuig acull una nova jornada del Campionat de la Terra Ferma i a les 10 de la nit a Olot una del Territorial Gironí. Diumenge tornarem a terres lleidatanes amb el concurs de Les Borges Blanques, també vàlid pel campionat lleidatà, a les 12 del migdia..

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here