Jaume Figueras i Francesc Orella, premis d’honor del Most 2017

0

Les gales d’inauguració i cloenda les conduirà l’actriu Anna Ycobalzeta

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, lliurarà a Jaume Figueras i Francesc Orella el premi d’honor de l’edició 2017. L’organització vol reconèixer la dilatada i reeixida trajectòria del periodista cinematogràfic, així com també destacar els gairebé 40 anys de carrera d’Orella, que ha treballat amb directors com Pere Portabella, Ventura Pons, Mar Coll o Fernando Gómez Molina. En el cas de Figueras, l’entrega del premi serà durant la gala d’inauguració del 2 de novembre, mentre que l’actor català rebrà el premi el dia 12, a la cloenda del festival. Les dues cerimònies les conduirà l’actriu Anna Ycobalzeta.
D’altra banda, el festival ha revelat quins professionals del cinema i el vi formaran els jurats de les principals seccions. L’organització ha fitxat com a jurat del Collita a Damià Serrano, expert en enoturisme i responsable del Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona; Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers; Judith Colell, directora de cinema i membre de la junta de les acadèmies de cinema catalana i espanyola; Ruth Troyano, periodista especialitzada en comunicació; i Imma Merino, crítica de cinema i docent universitària.

Per la seva banda, a la secció Brot, dedicada a curtmetratges, el jurat el formaran l’actriu de cinema i televisió Anna Barrachina, el programador cinematogràfic Sergio Morera, i el crític i locutor Alfons Gorina, presentador de ‘La finestra indiscreta’.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here