Jordina Biosca serà la pregonera de la festa major de Vilafranca 2018

0
Jordina Biosca, pregona de la festa major de Vilafranca 2018

Jordina Biosca és la persona escollida per fer el pregó de la Festa Major de Vilafranca 2018. Els administradors Xavi Aranda, Lídia Blasco, Foix Ortiz, Esther Ribas i Dani Saumell, l’han presentat aquesta tarda en un acte celebrat en una terrassa del centre de la vila.

La majoria dels administradors, ha comentat Xavi Aranda, van coincidir en una primera selecció de noms per encarregar-li el pregó a Biosca, i tot i que va demanar una setmana per pensar-s’ho, finalment la va acceptar. D’aquesta manera es convertirà en la novena dona que pronunciarà el pregó d’un total de 66 pregons, comptant el d’enguany.

La Jordina Biosca es dedica a la narració, dramatització i direcció d’espectacles, per a petits i grans i dirigeix des del 2005 el Festival EVA, EN VEU ALTA, un festival internacional de narració i tradició oral al Penedès, a Pradell de la Teixeta (Priorat), Gurb (Osona) i al Monestir de Sant Llorenç (Guardiola de Berguedà).

Els administradors de la festa major del 2018 amb la pregonera

A la presentació ha participat també la desena de vilafranquins que van col·laborar en un càsting de ficció on explicaven els motius pels quals volien ser pregoners d’enguany.

D’altra banda, els administradors han anunciat el nom dels pregoners de la festa major dels Petits de l’1 de setembre, que anirà a càrrec dels alumnes del Centre Obert, un servei socioeducatiu adreçat a famílies que tenen al seu càrrec nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys, oferint un suport integral i tranversal a la família. En aquest sentit es referma l’aposta dels administradors per una festa major 2018 inclusiva.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here