La ClickPatum a les festes de la Mercè

   

Aquest dijous, 17 de setembre, a les 8 del vespre l’Auditori de l’Orfeó Martinenc de Barcelona (avinguda Meridiana, 97) acollirà la inauguració de l’exposició ‘ClickPatum’, emmarcada en els actes de les Festes de la Mercè 2015.

patum

‘ClickPatum’, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Berga i el Patronat Municipal de La Patum, ja es va poder veure a la ciutat de Berga durant el passat mes de novembre. Es tracta de la primera exposició Playmòbil 100% tematitzada amb La Patum i es compon de 10 diorames, cadascun dels quals conté una escena característica de La Patum, formada per un seguit de peces que representen les comparses i els moments més destacats de la Festa.

Totes de les comparses de La Patum es poden veure a ‘ClickPatum’, on s’han customitzat amb la màxima fidelitat possible el Tabal, els Turcs i Cavallets, les Maces, les Guites, l’Àliga, els Nans Vells, els Gegants, els Nans Nous, els Plens i els músics. Així, pel que fa a les figures de Playmòbil que conformen l’exposició, fins a un total de 2.500, han estat customitzades segons les característiques de La Patum, caracteritzades i treballades artesanalment amb la única finalitat d’aconseguir fer La Patum amb Playmòbils.

A banda de l’exposició, els més petits disposaran d’un espai per pintar el ClickTabaler, així com d’un Tabal a escala petita i algun altre element perquè puguin jugar a ‘fer Patum’. A més, es farà el concurs del ClickAmagat, on caldrà trobar els personatges ‘estranys’ a cada diorama i marcar-los en un paper, que servirà com a butlleta per participar al concurs, on el premi serà un lot de productes Playmòbil. El ClickPatum gegant també hi serà present per fer-se fotos amb tots els visitants. Permanentment, a la sala s’hi podrà veure una projecció del vídeo oficial de La Patum, així com també es podran escoltar totes les músiques de la Festa.

Aquesta exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de les 11 del matí a la 1 del migdia i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, i els dissabtes, diumenges i festius de les 11 del matí a les 8 del vespre. El preu de l’entrada serà de 3 €; els menors de 6 anys tindran entrada gratuïta. L’exposició es podrà visitar fins el dia 27 de setembre.

aliga