Dimecres, 26 Febrer 2020

Manel i Dub Inc, caps de cartell de la Telecogresca

|

La Telecogresca, organitzatada pels estudiants de telecomunicacions de la Universitat Politècnica, arriba a la seva 39a edició i comptarà amb grups i DJ de renom internacional

A l’escenari principal comptarà amb l’actuació dels francesos Dub Inc,​ un grup de reggae amb una extensa carrera musical. També actuarà Manel, ​que portaran el seu darrer disc “Jo Competeixo”. A part d’aquests dos cap de cartell, també es podran veure els valencians Auxili​ i grups catalans com Doctor Prats i Ebri Knight, entre altres​.

Pel que fa a l’escenari alternatiu, actuarà el dj i productor Sak Noel,​ ​conegut internacionalment amb la seva cançó “No boyfriend”. També el DJ valencià Plan B​, el qual combina qualsevol gènere amb referència als clàssics, ja sigui de música electrònica com de rock, pop o hip-hop.

Publicitat

El Parc del Fòrum de Barcelona​ tornarà a ser l’emplaçament del festival que obrirà les seves portes a 2/4 de set​ de la tarda. Els concerts durarant 8 hores​ ininterrompudes​ i les entrades es poden adquirir aquí a través de la plataforma online a partir de 17€.

Telecogresca és una associació sense ànim de lucre que va néixer fa 39 anys amb motiu d’organitzar un esdeveniment musical universitari fet per universitaris i per a universitaris: La Telecogresca. El festival de música el qual s’ha acabat convertint en un dels més importants en l’àmbit nacional, arribant a congregar 12.000 persones a cada edició amb diversos artistes de gran renom.

Publicitat