Sabadell enceta el Campionat de Catalunya Infantil

0
Colla Il.lusions / Font: Colla Sabadell

La colla Il.lusions lidera la classificació general al  imposar-se  unànimement a les seves contrincants a la primera jornada. La capital vallesana acull també el nacional de veterans i el territorial comarcal barceloní

Diumenge a la tarda es va donar el tret de sortida al Campionat Nacional en la categoria Infantil. La colla cassanenca Il·lusions va guanyar aquest primer concurs on de les 4 colles inscrites al certamen va faltar a la cita la banyolina Nins.

El segon i tercer lloc també es va resoldre de forma unànime per part del jurat amb els barcelonins de la Xiroia i la lleidatana Escarlata respectivament.

Al mateix temps Sabadell també acollia la 2a jornada del Grup B de veterans que donava els primers passis a la fase de repesca de camí a la Final A del Campionat. Les colles que ha assolit aquest objectiu ha estat Roques Blaves, Joventut Sardanista i Aires Gironins, primeres classificades d’aquest grup per aquest ordre.

Les colles restants les coneixerem aquest diumenge amb la celebració de la segona jornada del Grup A.

Classificacions del Grup B de veterans

Al matí el Grup B absolut va cloure la seva 1a fase a Lleida

Amb la benvinguda del Paer en cap, Àngel Ros, va començar el concurs de Festa Major de la capital del Segrià que aquest any ha aglutinat una vintena de colles en la seva  69a edició. El certamen acollí, a més del Campionat de Catalunya, la tercera  jornada del Campionat de la Terra Ferma.

Imatge del concurs amb la colla Encís a primer terme / Font: Marc Rovira

Pel que fa al Grup B absolut, les colles Mirant al Cel, Encís i Conti 2000 seran les que disputin la Repesca per un lloc a la Final A amb les tres últimes del Grup A que finalitzarà el 18 de juny a la ciutat de Reus la seva fase classificatòria.

Classificació Grup B absoluta

En el Territorial lleidatà la lleidatana Dolç Infern s’ha endut el concurs de lluïment. El de punts lliures ha estat per a l’Estol-Espigol, en un matí calorós a la plaça de la Llotja.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here