Dimarts, 2 juny 2020

Valls donarà el tret de sortida a la temporada de calçotades amb la Jornada Gastronòmica del 24 de novembre

|

+Notícies

La Patum de Berga se suspèn definitivament després que s’hagués ajornat al setembre

La cancel·lació s'ha acordat per unanimitat durant la sessió ordinària del Patronat

Exhaurides les 190 entrades per a la primera sessió d’auto cinema a Golmés

Es posa en marxa dissabte i es farà tots els caps de setmana de juny al costat de la desapareguda discoteca Big Ben

La Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers anul·la l’edició del 2020 per la crisi de la covid-19

La magnitud de l'esdeveniment podia posar en risc els assistents, segons l'Ajuntament

Rosa Talamàs: «El periodisme és donar veu a tothom i, sobretot, a qui se’l sent poc»

Llicenciada en Economia i Periodisme, Rosa Talamàs ha format part dels equips de programes de TV3 com 'Valor afegit' i 'De Vacances', i després d'una època com a redactora en cap, actualment és corresponsal de la televisió pública a l'Alt Pirineu. Amb ella hem volgut parlar sobre periodisme i del que pensa de la seva professió.

La candidatura dels raiers a Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la Unesco es tramitarà durant l’any 2022

Les associacions de l'antic ofici del transport fluvial de fusta de la Pobla i Coll de Nargó formen part del projecte

Guim Puig: “He escrit 5 cançons, tard o d’hora sé que les voldré ensenyar”

Actualment interpreta a en Lluc Ferrer a la sèrie Les de l’hoquei (TV3). En aquesta entrevista ens ha fet alguna confessió ben curiosa. Té...

+Llegits

La candidatura dels raiers a Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la Unesco es tramitarà durant l’any 2022

Les associacions de l'antic ofici del transport fluvial de fusta de la Pobla i Coll de Nargó formen part del projecte

El 33 reactiva la graella amb l’estrena de dos programes amb visió feminista, ‘Correspondències’ i ‘Bàlsam’

La caiguda en publicitat obligarà TV3 a prescindir d'alguns continguts previstos per als propers mesos

Guim Puig: “He escrit 5 cançons, tard o d’hora sé que les voldré ensenyar”

Actualment interpreta a en Lluc Ferrer a la sèrie Les de l’hoquei (TV3). En aquesta entrevista ens ha fet alguna confessió ben curiosa. Té...

Berga vol destinar la meitat del pressupost de la Patum a l’emergència social i econòmica derivada de la covid-19

El consistori agraeix que la decisió de suspendre definitivament la festa hagi estat unànime

La Patum de Berga se suspèn definitivament després que s’hagués ajornat al setembre

La cancel·lació s'ha acordat per unanimitat durant la sessió ordinària del Patronat

Exhaurides les 190 entrades per a la primera sessió d’auto cinema a Golmés

Es posa en marxa dissabte i es farà tots els caps de setmana de juny al costat de la desapareguda discoteca Big Ben

Carme Ruscalleda arrencarà el primer calçot i els xefs Albert Raurich (Dos Palillos), Carles Abellán (La Barra) i Joel Castanyé (La Boscana) participaran en el showcooking

La temporada de calçotades començarà de manera oficial dissabte 24 de novembre amb la Jornada Gastronòmica del Calçot a Valls. L’esdeveniment, com és habitual, reunirà els principals restauradors de l’Alt Camp amb xefs de prestigi, cellers i agricultors en una festa que té la ceba dolça com a protagonista. La xef Carme Ruscalleda serà l’encarregada d’arrencar el primer calçot i se li atorgarà el títol d’Amiga de l’Autèntica Calçotada. Al showcooking hi participaran els cuiners Albert Raurich, del restaurant Dos Palillos, Carles Abellán, del restaurant La Barra, i Joel Castanyé, del restaurant La Boscana. La jornada tindrà un record pel cuiner vallenc Àngel Solé, considerat un dels ambaixadors de la calçotada arreu del món i que va morir en accident de trànsit a finals de l’any passat.
La plaça del Pati serà l’escenari central de la festa, amb el Mercat de Tastets de Cuina de Calçot on es podrà degustar les deu especialitats diferents a base de calçot per dos euros la tapa o ració amb els vins dels cellers de la DO Tarragona a un euro la copa.La Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls és una iniciativa conjunta de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, la IGP Calçot de Valls, la DO Tarragona, l’Associació de Restauradors de Valls i la Cooperativa Agrícola de Valls, amb l’objectiu de donar a conèixer el Calçot de Valls i la gastronomia i cuina elaborada a partir d’aquest producte.
- Publicitat-