Vídeo | “Una lágrima cayó en Llarena”, la versió dels Bemba Saoco

Bemba Saoco ha publicat a la seva pàgina de Facebook “Una lágrima cayó en Llarena”,  una improvitzada versió de la mítica cançó de Peret, dedicada al famós jutge instructor contra el procés d’independència. El vídeo el podeu veure a continuació:

El nom del grup, Bemba Saoco, defineix molt bé la seva identitat i el motiu que els ha dut a versionar la rumba “som ritme i actitud i tenim boca per tenir morro. Ens hem animat perquè no tenim pèls a la llengua”, han dit a festadirecte.cat. La banda, formada per 9 músics, d’entre Barcelona i Picamoixons, és una aposta del també músic i productor Marc Parrot, que els ha ajudat a produïr el seu primer disc, “Crújelo”, on han col·laborat grups com els Dr. Prats, La Pegatina, Roba Estesa i Aspencat, entre d’altres.

El seu estil és música electrónica en directe i entre els seus treballs hi hà “Hòstia”, un homenatge a les persones que van defensar els col·legis electorals durant el referéndum de l’1 d’octubre.

Entre els seus projectes hi hà culminar un gran audiovisual on cada cançó va acompanyada d’un videoclip, comptant amb la col·laboració de gairebé 100 actors catalans, entre ells Toni Sevilla i Júlia Creus, i amb un llarga llista d’actors i actrius amateurs del panorama.