Dimecres, 26 Febrer 2020

Violetes del Bosc i Riallera s’imposen en la primera jornada de campionats barcelonins

|

Les poblacions de Cabrils i Òdena han acollit aquest cap de setmana llarg l’inici dels campionats de Barcelona ciutat i de Comarques, respectivament.

Diumenge al matí ha estat el torn del Campionat de la Ciutat Comtal. La categoria absoluta ha estat dominada per les Violetes que han superat a la seva rival directe Mare Nostrum en les dues sardanes de la competició. El podi l’ha completat Xàldiga i, tancant la taula, la quarta posició ha estat per 9 de Novembre.

En veterans, Bella Roure ha assolit el primer lloc, seguida de Dansaires de Maig i Sempre Laietans, per aquest ordre. Finalment, en les categories de base, han participat en juvenils la Maig i en alevins la Xamosa.

Publicitat

Foto: Concurs d’Òdena / Font:Sabadell

I el dimarts dia 1, com és tradicional, la població d’ Òdena va celebrar el seu concurs emmarcat dins la Festa Major d’aquesta localitat de l’Anoia. Aquest certamen ha inaugurat el Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines, després de que s’aplacés el concurs de Sant Feliu de Llobregat previst inicialment pel 15 d’abril.

Vic ha assolit el primer lloc en dues categories, juvenil i absoluta, amb Montseny i Riallera, respectivament. Les colles Mirant al cel, Galzeran, Blanca Espurna i Amunt i Crits han seguit per aquest ordre a la vigatana en la categoria gran, i la Cors Juvenils ha assolit el segon lloc en juvenils.

En veterans, la colla Sabadell ha resultat la guanyadora, per davant de Llaç d’amistat i Ressò, empatades a segon lloc, Joventut Sardanista, Entre Boires, Encara hi Som i Continuïtat. En alevins, Trapelles i Petits Amunt i Crits, i en infantils, la única participant ha estat Petits Galzeran.

Cal destacar el debut de la colla local Odenenca amistat en la modalitat de competició lliure, en veterans.

Publicitat